• Wersja angielska
  •  
  •  
  • Odyssei
  • Serwis roku
  • National Geographic
  • Traveler
  • Strona Główna Odyssei
  • Odyssei

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Nawigacja w Nokii
zazapo
post Oct 22 2009, 09:19 PM
Post #1

Miłośnik podróży
*

Grupa: Odyseusze

Nie znalazłem podobnego tematu, więc zakładam nowy

Przymierzam się do kupna nokii 6710 Navigator. Czy ktoś z Was ma doświadczenie z tym modelem? Korzystaliście z nawigacji w tym lub innych modelach Nokii? Jak wypada w porównaniu z innymi? Słyszałem, że jest bardzo dobry na piesze wycieczki smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Seba71
post Oct 24 2009, 09:26 AM
Post #2

Zapalony wędrowiec
**

do Noki z tego co się orientuję są mapy Nokia Maps. Nokie mają symbiana co jak dla mnie to kiepski system Mam E51 i dziadostwo mi się wiesza w czasie rozmowy .
Ja jak będę wymieniał telefon to raczej będę chciał z Wndowsem mobilnym np HTC Można na niego wgrać auto mapę , TomToma i wiele innych . Nie wiem jak jest z mapami topo bo nawet nie sprawdzałem . Przemyśl też taką opcję .

+Quote Post
zazapo
post Oct 24 2009, 12:43 PM
Post #3

Miłośnik podróży
*

Chcę połączyc telefon z nawigacją, przyznam się że nie próbowałem telefonów z windowsem, ale o tych nokiach z nawigacją słyszałem dużo dobrego. Zawsze mogę przetestowac przez kilka dni za darmo (chyba tydzien) a potem nie kupowac pełnej wersji smile.gif

+Quote Post
nepawin
post Oct 25 2009, 08:25 AM
Post #4

Wytrawny wojażer

ja mam 5500 z modułem lwd4 ( czy jakoś tak ) z tomtomem w samochodzie chodzi super. na szlakach nie próbowałem.

+Quote Post
zazapo
post Oct 25 2009, 07:35 PM
Post #5

Miłośnik podróży
*

@nepawin:
a testowałeś tą nową mapę nokii OVI? właśnie ostatnio czytałem że ta wersja jest na tyle poprawiona od poprzednich że lepsza od germina i właśnie tomtoma

+Quote Post
nepawin
post Oct 25 2009, 08:18 PM
Post #6

Wytrawny wojażer

używałem 5500 tylko jako samochodowy gps i tu się sprawdza ( nie trzeba nosić dodatkowego urządzenia ) nie testowałem innego oprogramowania niz wspomniane. znajomy wgrywał mapy topo chyba trek budy ale ze względu na mały wyświetlacz nie działa to dobrze ( punkty nakładają sie na siebie )

ps. jak znajdziesz cos ciekawego daj znać

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

- Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 25th November 2009 - 12:43 AM