• Wersja angielska
  •  
  •  
  • Odyssei
  • Serwis roku
  • National Geographic
  • Traveler
  • Strona Główna Odyssei
  • Odyssei

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )


 
Reply to this topicStart new topic
> Wiza do Meksyku ?
babs84
post Jul 4 2008, 12:08 PM
Post #1


Miłośnik podróży
*

Grupa: Odyseusze
Postów: 3





Siemka:-) Mam pytanko ponieważ za niecałe dwa tyg wybieram sie do meksyku dokładnie do cancun, ale nie jestem pewna czy nie potrzebuje wizy?? W biurze podróży powiedzieli mi że nie, ale ja chce sie upewnic również z innych zródeł ponieważ lece z anglii. Dzwoniłam do ambasady ale nie moge sie dodzwonić. Dzięki pozdrawiam
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Odyska
post Jul 4 2008, 12:08 PM
Post #


Miłośniczka podróży









Go to the top of the page
 
Quote Post
machoney
post Jul 4 2008, 12:12 PM
Post #2


Urodzony obieżyświat
*****

Grupa: OdysseiMod
Postów: 7,119

Skąd: Krosno




Polecam w takich sytuacja stronę:
Informacje dla obywateli RP wyjeżdżających za granicę


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
babs84
post Jul 4 2008, 03:08 PM
Post #3


Miłośnik podróży
*

Grupa: Odyseusze
Postów: 3





Jednak nie potrzebuje wielkie dzięki!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rafi26
post Nov 14 2008, 03:17 PM
Post #4


Miłośnik podróży
*

Grupa: Odyseusze
Postów: 30





Hej, tak się składa że też planuję wycieczkę do Meksyku i też nurtowało mnie to pytanie, ale dowiedziałem się właśnie, że wizy nie są wcale potrzebne. Jedynym wymaganym dokumentem jest paszport (ale musi być ważnym minimum 6 miesięcy) a gdy ten warunek jest spełniony czas maksymalnego pobytu na miejscu wynosi 90 dni. Informacja na przyszłość, jeśli ktoś też planuje taki wyjazd smile.gif Pozdrawiam
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sabazios
post Apr 9 2009, 01:39 PM
Post #5


Miłośnik podróży
*

Grupa: Odyseusze
Postów: 12





CYTAT(Rafi26 @ Nov 14 2008, 02:17 PM) *
Hej, tak się składa że też planuję wycieczkę do Meksyku i też nurtowało mnie to pytanie, ale dowiedziałem się właśnie, że wizy nie są wcale potrzebne. Jedynym wymaganym dokumentem jest paszport (ale musi być ważnym minimum 6 miesięcy) a gdy ten warunek jest spełniony czas maksymalnego pobytu na miejscu wynosi 90 dni. Informacja na przyszłość, jeśli ktoś też planuje taki wyjazd smile.gif Pozdrawiam


Tak dla uzupelnienia info - jesli przekraczasz granice z Meksykiem pieszo od strony stanow - zaden dokument nie jest Ci potrzebny... ;-)))
Go to the top of the page
 
+Quote Post
polacoloco
post Jun 8 2009, 02:06 PM
Post #6


Miłośnik podróży
*

Grupa: Odyseusze
Postów: 43

Skąd: obecnie America Latina




CYTAT(Rafi26 @ Nov 14 2008, 02:17 PM) *
Hej, tak się składa że też planuję wycieczkę do Meksyku i też nurtowało mnie to pytanie, ale dowiedziałem się właśnie, że wizy nie są wcale potrzebne. Jedynym wymaganym dokumentem jest paszport (ale musi być ważnym minimum 6 miesięcy) a gdy ten warunek jest spełniony czas maksymalnego pobytu na miejscu wynosi 90 dni. Informacja na przyszłość, jeśli ktoś też planuje taki wyjazd smile.gif Pozdrawiam


dokladnie to na 180 dni. mozna sobie samemu to wpisac przy wypelnianiu wniosku pobytowego. przynajmniej ja tak zawsze robie.


--------------------
saludos,
Antek
----------------------------------
http://americalatina.blox.pl
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 

- Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 2nd September 2014 - 12:28 AM