CYTAT(SAMAKI @ Sep 2 2010, 02:23 PM)

Muszę bronic swoje miasto! Nairobi jak każda inna stolica ma swoje urokliwe miejsca. Jeśli ktoś chce pospacerować, zakupy robić, odwiedzić największe park, Nairobi National Park, Snake Park, Gyraffe Center itd czemu nie. Ale jeśli chcesz odpocząc od tego hałasu to też polecam, trzymaj daleka z Nairobi. Jeśli nie odpowiada jednej osoby, nie warto odradzić beż uzasadnienie. Urodzone i wychowane w Nairobi wiem co mowię.
Przyjacielu , możesz bronic swojego miasta - ja zdania nie zmienię. W Nairobi 4 kobiety które poznałem bliżej okazały się prostytutkami , gościu który mnie potracił swoim autem wyzwał mnie od kut...ow po zwróceniu mu uwagi , generalnie głośno , gęsto , brudno i do dupy.... po kilku minutach było ok , a po kilku godzinach wsiadłem w autobus do Kampali w Ugandzie aby nie zostawać na noc w Nairobi . W Kampali ludzie okazali się mili , na ulicy spokojniej , a miejscowe dziewczyny okazały się ciekawe a nie "napalone". Aczkolwiek generalnie poza Nairobi Kenia to bardzo ciekawy kraj. Pozdrawiam